Brook Preloader

Boekloos een initiatief van BuyitDirect

About the project

The 
Buyitdirect is de partner als het aankomt op hard- en software en ICT-diensten. Zo levert Buyitdirect producten van alle grote A-merken zoals HP, Microsoft, Apple en zo veel meer. Met meer dan 4.000 klanten in de private en publieke sector en al meer dan 20 jaar ervaring als B2B-partner voor ICT-oplossingen, heeft het bedrijf alle benodigde kennis en ervaring in eigen huis. Bovendien maakt zij deel uit van het internationale Bechtle AG-concern, een van Europa’s grootste retailers en dienstverleners op het gebied van ICT.

Met al deze ervaring heeft Buyitdirect het Boekloos idee ontwikkeld. Een concept waarbij elke leerling de mogelijkheid krijgt geboden een geschikte laptop te gebruiken in het voortgezet en hoger onderwijs.

Boekloos biedt ondersteuning bij het invoeren van digitaal onderwijs, voor school en leerlingen. Voor onderwijsinstanties biedt Boekloos een scala aan mogelijkheden om het aanbod van laptops aan leerlingen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Boekloos streeft naar maximale ontzorging door het bieden van een breed pakket aan services. Daarnaast hanteren zij de missie “voor iedere leerling een laptop op maat”.

Equitem ondersteunde Buyitdirect bij de ontwikkeling en realisatie van de Boekloos propositie en was verantwoordelijk voor het projectmanagement.