Brook Preloader
Piet Vandenbossche

Over

Piet Vandenbossche

Senior Consutant Vermogensbeheer | Architect

Piet is bij Equitem werkzaam in de rol van Senior Consultant en Architect binnen het domein Vermogensbeheer. Piet heeft diepgaande kennis van vermogensbeheerorganisaties en heeft een brede ervaring als implementatiemanager, Enterprise en Data Architect en Information Security Manager.  Hij is bedreven in het ontwerpen van target operating models en het actualiseren of optimaliseren hiervan. (Enterprise architectuur, pakketselecties, outsourcing, nieuwe data inrichtingen, etc.)

Piet is daarnaast gespecialiseerd in datavraagstukken zoals het ontwerpen van een data strategie, de inrichting van data-governance en -datamanagement, data architectuur, data ontvlechting, migratie van data naar de cloud etc. Ook heeft Piet veel ervaring opgedaan als implementatiemanager bij diverse pakket-implementatietrajecten en business process outsourcing binnen vermogensbeheer.

Piet heeft een achtergrond als doctor in de bedrijfskunde met specialisatie in data-architectuur en  heeft een academische achtergrond in Finance en Accountancy. Ook is Piet ISACA-CISM gecertificeerd voor informatiebeveiliging  Hij was assistent-professor aan de Rijksuniversiteit Groningen in de periode 2005-2009 met een onderwijs- en onderzoeksopdracht in de combinatie  Informatie Management en Financiering en was landelijk meer dan 10 jaar betrokken bij diverse executive en praktijkopleidingen binnen dit domein. Piet is resultaatgericht en heeft opdrachten gedaan binnen onder meer Aegon, DSM, Rail & OV, Athora Nederland en MN Services.

In zijn vrije tijd gaat Piet graag fietsen en wandelen op de Veluwe waar hij ook woont.

Neem contact op met Piet