Brook Preloader

Erik Geels maakt overstap naar Equitem

Erik Geels maakt overstap naar Equitem

Erik Geels maakt per 1 november de overstap naar Equitem. Erik maakte de afgelopen jaren deel uit van het managementteam van DIAS Software B.V. Daarvoor vervulde hij managementfuncties bij onder meer Kettlitz Wulfse Verzekeringen, Nedasco en Aegon. Binnen Equitem zal Erik zich als Senior Management Consultant richten op de dienstverlening voor onder meer verzekeraars en het financieel intermediair.

Alex de Ruiter, Managing Partner van Equitem: “We zijn erg blij dat Erik ons team komt versterken. Erik beschikt over ruime ervaring in management-, advies- en inrichtingsvraagtukken en heeft veel ervaring in zowel het volmacht- als het advieskanaal. Hiermee maken we wederom een mooie stap in de ontwikkeling van Equitem.” 

Erik Geels: “Mijn loopbaan ben ik begonnen als Management Consultant. Daarna heb ik de markt van verzekeraars en het financieel intermediair vanuit verschillende rollen en invalshoeken mogen meemaken. Als laatste bij DIAS als softwareleverancier voor die markt. Nu komt dit allemaal bij elkaar binnen Equitem. Ik kan me dan ook geen beter vervolg voorstellen en ben heel blij met deze nieuwe stap. Erg leuk om mijn ervaring te mogen gaan inzetten binnen een enthousiast team van gelijkgestemden.”