Brook Preloader

Equitem verwelkomt Michel Oostveen!

Equitem verwelkomt Michel Oostveen!

Per 1 juni maakt Michel Oostveen de overstap naar Equitem Volmacht Solutions, onderdeel van de Equitem Groep. Michel heeft veel kennis van en ervaring binnen de volmachtbranche. Hij was in eerdere functies onder meer verantwoordelijk voor de inrichting en uitrol van nieuwe (VPI-)producten bij gevolmachtigden, het opstellen van AFD-definities, het verzorgen van applicatiebeheer voor ANVA-inrichtingen en het begeleiden en uitvoeren van conversies. 

Alex de Ruiter: “Wij zijn enorm blij met de komst van Michel. Hiermee versterken we wederom ons team binnen Equitem Volmacht Solutions. Zo bouwen we gestaag verder aan onze dienstverlening voor (volmacht)verzekeraars en gevolmachtigden op het gebied van advisering, detachering en opleidingen en geven we invulling aan onze ambitie om uit te groeien tot toonaangevende kennispartner in de volmachtmarkt.”  

Michel Oostveen: “Geweldige zaken worden meestal niet door één persoon gedaan, maar door een team en ik heb er alle vertrouwen in dat we met het team van Equitem Volmacht Solutions echt hele waardevolle diensten kunnen leveren voor onze klanten in de volmachtmarkt!”.